- THIẾT BỊ Y TẾ
- Thiết bị Thăm dò chức năng
- Máy đo huyết áp
- MÁY LEO CẦU THANG CHO NGƯỜI TÀN TẬT
- Máy hủy bơm kim tiêm
- Dao mổ điện cao tần
- Ghế bác sĩ
- Máy điều trị ung thư
- Hệ thống điều trị thiếu máu cơ tim bằng sóng sung kích
- Lò đốt chất thải y tế
- Đai - Nẹp bảo vệ
- Bình OXY
- Bình khí
- Máy trộn khí
- Tủ lạnh - Tủ đông
- MÀN HÌNH Y TẾ CHUYÊN DỤNG
- Hệ thống gia tốc xạ trị
- HOLTER
- Máy tán sỏi ngoài cơ thể
- Thiết bị cấp cứu
- Máy giúp thở
- Nẹp cố định bằng hơi
- Dụng cụ cấp cứu
- Gel chống bỏng
- Mặt nạ thoát hiểm dùng một lần
- Gói trang thiết bị cấp cứu
- Nẹp cố định SAM SPLINT
- Máy hút dịch cầm tay
- Giường cấp cứu
- Hệ thống,điều trị thiếu máu ,cơ tim,bằng sóng sung kích
- Túi y tế
- Máy garo hơi cầm máu
- Máy đo Sp02
- Máy sốc tim
- Đèn cấp cứu xách tay
- Vali Cấp Cứu
- Cáng cứu thương
- Máy phá rung tim
- Xe cứu thương
- Máy kích rung tim ngoài cơ thể AED
- Máy tháo lồng ruột
- Máy hô hấp nhân tạo
- Thiết bị Thăm dò chức năng
- Thiết bị Chẩn đoán hình ảnh
- Bộ dụng cụ y khoa
- Máy khoan xương
- Aesculap
- Medicon-Đức
- Dụng cụ nội soi
- Dụng cụ khâu tự động
- Nẹp vís xương
- Dụng cụ chuôi vàng
- Bộ chuyên khoa
- Dụng cụ nha khoa
- Dụng cụ đa khoa
- Kéo
- Dụng cụ phẫu thuật lồng ngực
- Kẹp khăn mổ
- Vi phẫu
- Dụng cụ biểu bì
- Dụng cụ chuẩn đoán
- Dụng cụ chăm sóc sắc đẹp
- Dụng cụ mở mũi
- Panh
- Dụng cụ phẫu thuật sọ não
- Khí quản
- Thanh quản
- Chuẩn đoán
- Chọc dò
- Dụng cụ phẫu thuật tổng quát
- Dụng cụ phụ khoa
- Dụng cụ sinh dục - tiết niệu
- Kẹp
- Banh vết mổ
- Ống hút
- Ống dẫn đường
- Dụng cụ phẫu thuật túi mật và sỏi thần
- Dụng cụ chấn thương và bó bột
- Dụng cụ phẫu thuật tim mạch
- Dụng cụ trực tràng
- Kẹp phẫu thuật
- Kìm mang kim
- Dụng cụ khâu
- Dụng cụ tai mũi họng
- Dao mổ
- Dụng cụ phẫu thuật chi dưới
- Cột sống
- Bộ dụng cụ mắt
- Sklar – Mỹ
- Thiết bị Vật lý trị liệu và Phục hồi chức năng
- Mấy siêu âm điều trị
- Máy trị liệu trung tần
- Thiết bị luyện tập
- Máy trị liệu Photon
- Thiét bị xông hơi khử độc
- Thiết bị phục hồi chức năng
- Thiết bị vật lý trị liệu
- Buồng oxy cao áp
- Máy điều trị châm cứu
- Máy điều trị tần số thấp
- Máy nén khí
- Máy thủy trị liệu
- Máy trị liệu cao tần
- Thiết bị trị liệu bằng áp lực
- Hệ thống kéo dãn
- Máy điều trị điện xung
- Máy điện trường điều trị
- Máy sóng ngắn điều trị
- Điện trị liệu
- Máy điều trị vi sóng
- Kích thích điện trị liệu
- Laser trị liệu
- Thiết bị từ trị liệu
- Máy điều trị đa chức năng
- Nhiệt trị liệu
- Máy lưu thông mạch bạch huyết
- Máy điện nhiệt
- Thiết bị Hồi sức cấp cứu, phòng mổ
- đèn mổ
- Máy pump
- Bàn mổ
- Monitor
- Dao mổ điện
- Kính lúp phẫu thuật
- Kính hiển vi phẫu thuật
- Máy cắt trĩ
- Trụ khí treo trần phòng mổ
- Máy tim phổi nhân tạo
- Máy thở
- Máy điện não
- Nồi hấp
- Máy truyền dịch
- Máy gây mê phẫu thuật
- Thiết bị rửa tay tiệt trùng tự động
- Máy cạo sạch vùng da trươc khi phẫu thuật
- Máy hút dịch
- Máy điện tim
- Máy nối dây túi máu tiệt trùng
- Máy lắc túi máu
- Máy bào da
- Thiết bị Sản-Nhi khoa
- Thiết bị Răng-Hàm-Mặt
- Thiết bị Tai-Mũi-Họng
- Thiết bị Chăm sóc sức khỏe gia đình
- Massage châm cứu
- Đệm chống loét
- Máy đo huyết áp
- Thiết bị massage thư giãn
- Thiết bị massage trị liệu
- Thiết bị massage thẩm mỹ
- Cân điện tử và phân tích cơ thể
- Thiết bị chăm sóc răng miệng
- Thiết bị chuẩn đoán và điều trị
- Thiết bị y tế cho bệnh nhân đái tháo đường
- Thiết bị chăm sóc trên xe ô tô
- Thiết bị y tế chuyên dụng
- Đai cuốn hỗ trợ chấn thươngt chỉnh hình
- Bồn ngâm chân
- Bồn hồng ngoại trị trĩ
- Máy trợ thính
- Máy theo dõi điện tim và nhịp tim bỏ túi
- Máy đo Oxy trong máu và theo dõi nhịp tim
- Máy đếm bước chân
- Máy khí dung mũi họng
- Thiết bị theo dõi trẻ
- Máy xông mặt
- Đèn hồng ngoại
- Tấm chườm
- Nhiệt kế
- Máy hút dịch
- Máy điều trị viêm mũi dị ứng
- Ống nghe ký thuật số
- Máy đo SpO2 cầm tay
- Máy tạo độ ẩm
- Các loại phần mềm y tế
- Nội tiết
- Máy giặt công nghiệp
- Thiết bi quang tuyến liệu pháp
- Khoa mắt - nhãn khoa
- Thiết bị Lasik
- Máy đếm tế bào nội mô không tiếp xúc
- Dụng cụ phẫu thuật
- Panh
- Dụng cụ phẫu thuật khúc xạ
- Củng mạc
- Panh kẹp bông băng
- Kéo
- Kẹp
- Dụng cụ tách giác mạc
- Dụng cụ thông, dò
- Dụng cụ nong
- Vòng cố định
- Dụng cụ để chẻ, tách
- Kim
- Cán, Tay cầm dụng cụ
- Dụng cụ bơm/gài
- Dụng cụ khoan
- Dụng cụ đục, nạo
- Khay đựng dụng cụ tiệt trùng
- Dụng cụ vớt nhân
- Kìm mang kim
- Bộ dụng cụ
- Dụng cụ xử lý
- dụng cụ tùy chỉnh
- Kẹp phẫu tích
- Dao,cán dao
- Dụng cụ đo,đánh dấu mắt
- Móc
- Dụng cụ phẫu thuật đục thủy tinh thể
- Dụng cụ banh vết mổ,vành mi
- Dụng cụ phẫu thuật đục dịch kính
- Dụng cụ đánh dị vật giác mạc
- Dụng cụ chắp lẹo
- Dụng cụ phẫu thuật tăng nhãn áp
- Dụng cụ phẫu thuật tuyến lệ
- Khay
- Máy tập nhược thị
- Perimeter Scanner
- Máy đo mắt
- Máy đo thị trường kế
- Máy chụp và phân tích bản đồ giác mạc
- Bàn ghế khám mắt
- Máy mài kính
- Máy thử kính
- Dụng cụ đo khoảng cách đồng tử
- Máy phẫu thuật mắt
- Thiết bị làm kính
- Máy đo kính tự động
- Máy thử thị lực
- Máy laser điều trị quang động võng mạc
- Phẫu thuật bán phần trước
- Phẫu thuật bán phần sau
- Thiết bị Laser
- Kính hiển vi khám mắt
- Kính hiển vi phẫu thuật mắt
- Máy chụp cắt lớp võng mạc
- Máy chụp đáy mắt
- Máy khúc xạ, giác mạc
- Đèn soi đáy mắt
- Máy siêu âm mắt
- Máy đo nhãn áp
- Hôp thử kính
- Thiết bị sơ cứu mắt
- Bộ dụng cụ Phẩu Thuật
- Nội thất bệnh viện
- CÁNG CỨU THƯƠNG
- HÀNG CÓ SẴN TRONG KHO
- PHỤ KIỆN KÍNH MẮT
- MỸ PHẨM
- THIẾT BỊ THẨM MỸ
- Máy kiểm tra da
- Máy hút mỡ
- Máy chăm sóc da
- Radium-TQ
- Beauty Korea world
- Nội thất thẩm mỹ
- BTL-Anh quóc
- AMT-Korea
- ITC-Korea
- Máy tẩy lông
- Body contouring
- Máy tẩy tế bào chết
- Máy điều trị rụng tóc
- Máy Fractional RF Microneedling
- Máy loại bỏ tĩnh mạch
- MÁY GIẢM CÂN
- ĐIỀU TRỊ VI KIM
- MÁY NÂNG NGỰC
- Máy trị mụn chuyên nghiệp
- Máy massage vú
- Máy điều trị oxy
- Công nghệ Ozon
- Máy điều trị bệnh về da bằng ánh sáng xung
- Fraction Laser Matisse
- Fraction Laser Dermablate MCL 30
- Laser Diode MeDioStar
- Laser thẩm mỹ Eterna Giovinezza Plus IPL
- Laser Nd YAG Q-Switch (Q-Plus)
- Laser Nd:YAG Q-Switch (TattooStar Y)
- Laser Ruby Q-Switched (TattooStar R)
- FRACTIONAL LASERS
- Thiết bị LED đa bước sóng trị liệu và chăm sóc da Beauty Light
- Máy chăm sóc mặt
- Laser CO2
- Siêu âm
- B.E.A.M®”
- Máy JetPeel
- AFT
- ART RF
- IPL
- Laser trị liệu
- Nd: YAG laser
- Slimming
- THIẾT BỊ PHÒNG CHỐNG DỊCH
- PHỤ KIỆN
- TEST THỬ NHANH HÓA CHẤT TRONG THỰC PHẨM
- THIẾT BỊ MÔI TRƯỜNG
- VALI CHUYÊN DỤNG PELICAN
- HÓA CHẤT
- VẬT TƯ TIÊU HAO Y TẾ
- THIẾT BỊ PHÒNG THÍ NGHIỆM
- Thiết bị đo lường kiểm nghiệm, phân tích, KCS
- Lò nung
- Máy đo độ nhớt
- Dao cắt tiêu bản
- Máy sử lý mô
- Máy ủ rung nhiệt
- Hộp khử trùng
- Bộ điện di
- Hệ thống kết nối DNA
- Máy ly tâm
- Vortex lắc vòng
- Máy phá mẫu siêu âm
- Bộ Slot Blot
- Máy lắc
- Dụng cụ thí nghiệm dầu
- Máy quang phổ
- Máy khuấy đũa
- Tủ sấy
- Dụng cụ phòng thí nghiệm trường học
- Bể rửa siêu âm
- Kính hiển vi
- Pipet
- Máy đo độ tan dã
- Máy đo độ hoà tan
- Tủ hút khí độc
- Tủ bảo quản máu
- Tủ lạnh sâu bảo quản mẫu
- Tủ bảo quản mẫu
- Máy cất nước
- Dung cụ thí nghiệm thủy tinh
- Tủ lắc ổn nhiệt
- Bơm chân không
- MÁY DƯỢC PHẨM
DANH MỤC SẢN PHẨM
Hỗ trợ trực tuyến
Tỉ giá ngoại tệ
Thống kê
Số lượt truy cập 1558676 lần
Có 421 khách hàng đang online
Môi trường vi sinh
MÔI TRƯỜNG NUÔI CẤY VI SINH,Phần 11,Hãng Titan Biotech - Ấn Độ
Code No. | Product Name | Pack Size |
TM 1040 | PEPTED MEAT BROTH (MEAT EXTRACT W/PEPTONE) (for cultivation and maintenance of Alcaligenes species.) | 500 gm |
1527 | PEPTONE PASTE (BACTERIOLOGICAL GRADE) (general purpose bacteriological grade peptone) | 500 gm |
1506 | PEPTONE - R (BACTO GRADE) (for routine cultivation of microorganisms.) | 500 gm |
1578 | PEPTONE -R (GRANULAR) (BACTO GRADE) (for routine cultivation of microorganisms) | 500 gm |
1505 | PEPTONE ‘TBL’ (for cultivation of fastidious microorgainisms.) | 500 gm |
1519 | PEPTONE (STD) ‘TBL’ POWDER (culture media ingredient.) | 500 gm |
1508 | PEPTONE SPECIAL (EQU. TO NEOPEPTONE) (culture media ingredient.) | 500 gm |
1266 | PEPTONE, (PHARMA GRADE) (a nutrient ingredient for pharma.) | 500 gm |
TM 803 | PEPTONE IRON AGAR, (for detection of hydrogen sulphide production by microorganisms.) | 100 gm |
TM 804 | PEPTONE SORBITOL BILE BROTH, (for identification of Yersinia enterocolitica from dairy products.) | 500 gm |
TM 330 | PEPTONE WATER , (general purpose growth medium and as the base of carbohydrate fermentation media.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1404 | PEPTONE WATER (VEG.), (general purpose growth medium and as the base of carbohydrate fermentation media.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 805 | PEPTONE WATER (as per BIS) (general purpose growth medium & as the base of carbohydrate fermentation media.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 806 | PEPTONE WATER W/ PHENOL RED (for studying fermentation ability of Yersinia enterocolitica.) | 500 gm |
TM 1276 | PEPTONE YEAST DEXTROSE AGAR (CANTINO) (for cultivation of aquatic fungi like Blastocladiella species.) | 100 gm |
TM 1277 | PEPTONE YEAST DEXTROSE BROTH (CANTINO) (for cultivation of aquatic fungi like Blastocladiella species.) | 100 gm |
TM 131 | PEPTONE YEAST EXTRACT IRON AGAR (ISP MEDIUM NO.6 ) (for isolation of Streptomyces as per International Streptomyces Project.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 807 | PEPTONIZED MILK AGAR (for cultivation of lactic acid bacteria and testing of dairy products.) | 500 gm |
1221 | PEPTONIZED MILK (suitable for Lactobacilli, yeasts and molds.) | 500 gm |
TM 808 | PERFRINGENS AGAR BASE (O.P.S.P) (for selective isolation and enumeration of Clostridium perfringens from foods.) | 500 gm |
TS 158 | PERFRINGENS SUPPLEMENT A (Store below 8ºC) | 5 vl |
TS 159 | PERFRINGENS SUPPLEMENT B (Store below 8ºC) | 5 vl |
TM 615 | PERFRINGENS AGAR BASE (T.S.C./S.F.P AGAR BASE) (for presumptive identification and enumeration of Clostridium perfringens.) | 500 gm |
TS 054 | PERFRINGENS S. F. P. SUPPLEMENT (Store below 8ºC) | 5 vl |
TS 076 | PERFRINGENS T. S.C SUPPLEMENT (Store below 8ºC) | 5 vl |
TS 002 | EGG YOLK EMULSION (100 ml/vl) (Store below 8ºC) | 5 vl |
TM 810 | PFIZER SELECTIVE ENTEROCOCCUS AGAR (for selective isolation and cultvation of Enterococci.) | 500 gm |
TM 252 | PHENOL RED AGAR BASE (a basal medium by adding carbohydrates for use in fermentation studies of microorganisms) | 500 gm |
TM 256 | PHENOL RED DEXTROSE AGAR (for determination of the ability of microorganisms to ferment dextrose.) | 500 gm |
TM 253 | PHENOL RED LACTOSE AGAR (for determination of the ability of microorganisms to ferment lactose.) | 500 gm |
TM 811 | PHENOL RED MALTOSE AGAR (for determination of the ability of microorganisms to ferment maltose.) | 500 gm |
TM 254 | PHENOL RED MANNITOL AGAR (for determination of the ability of microorganisms to ferment mannitol.) | 500 gm |
TM 812 | PHENOL RED SUCROSE AGAR (for determination of the ability of microorganisms to ferment sucrose.) | 500 gm |
TM 813 | PHENOL RED TARTRATE AGAR (for identification and differentiation of Salmonellae on the basis of tartrate utilization.) | 100 gm |
TM 255 | PHENOL RED BROTH BASE (for determination of fermentation reactions of pure cultures of microorganisms.) | 500 gm |
TM 814 | PHENOL RED BROTH BASE W/ MEAT EXTRACT (basal medium for determination of fermentation of carbohydrates.) | 500 gm |
TM 815 | PHENOL RED ADONITOL BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment adonital.) | 100 gm |
TM 816 | PHENOL RED ARABINOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment arabinose.) | 100 gm |
TM 537 | PHENOL RED DEXTROSE BROTH, (for determination of the ability of microorganisms to ferment dextrose.) | 500 gm |
TM 817 | PHENOL RED DULCITOL BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment dulcitol.) | 100 gm |
TM 818 | PHENOL RED GALACTOSE BROTH (for determination of microorganisms to ferment galactose.) | 100 gm |
TM 538 | PHENOL RED INOSITOL BROTH (for determination of microorganisms to ferment inositol.) | 100 gm |
TM 257 | PHENOL RED LACTOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment lactose.) | 500 gm |
TM 539 | PHENOL RED MALTOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment maltose.) | 500 gm |
TM 258 | PHENOL RED MANNITOL BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment mannitol.) | 500 gm |
TM 819 | PHENOL RED RAFFINOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment raffinose.) | 100 gm |
TM 820 | PHENOL RED RHAMNOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment rhamnose.) | 100 gm |
TM 821 | PHENOL RED SALICIN BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment salicin.) | 100 gm |
TM 540 | PHENOL RED SORBITOL BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment sorbitol.) | 100 gm |
TM 822 | PHENOL RED STARCH BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment starch.) | 100 gm |
TM 259 | PHENOL RED SUCROSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment sucrose.) | 500 gm |
TM 823 | PHENOL RED TREHALOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment trehalose.) | 100 gm |
TM 541 | PHENOL RED XYLOSE BROTH (for determination of the ability of microorganisms to ferment D-xylose.) | 100 gm |
TM 197 | PHENOL RED EGG YOLK POLYMYXIN AGAR BASE (MYP AGAR BASE) ( for isolation and identification of pathogenic Staphylococci and Bacillus species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TS 058 | POLYMYXIN B SELECTIVE SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TS 002 | EGG YOLK EMULSION (100 ml/vl) (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 824 | PHENOLPHTHALEIN PHOSPHATE AGAR (for identification of phosphatase positive Staphylococcus aureus.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 260 | PHENYLALANINE AGAR (for differentiation of Proteus & Providencia from other members of Enterobacteriaceae on the basis of their ability to form phenyl pyruvic acid from phenylalanine.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1067 | PHENYLALANINE MALONATE BROTH (SHAW & CLARKE MEDIUM) (for differentiation of members of Enterobacteriaceae on the basis of their ability to utilize malonate and produce pyruvic acid from phenylalanine.) | 100 gm |
TM 261 | PHENYLETHANOL AGAR (Store below 8º C) (for selective isolation of gram positive organisms like Staphylococci and Streptococci) | 100 gm |
TM 825 | PHENYLETHYL ALCOHOL AGAR (Store below 8º C) (for selective isolation of gram positive organisms like Staphylococci and Streptococci.) | 100 gm |
TM 1429 | PHENYLETHYL BLOOD AGAR BASE (ANAEROBIC) (for selective isolation and cultivation of fastidious anaerobic bacteria.) | 100 gm |
TM 1068 | PHOSPHATE BUFFERED SALINE, pH 7.2 (for preparation of dilution and controls.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 826 | PHOSPHATE BUFFER, APHA, pH 7.2 (for preparation of dilution and blanks for testing of water, foods and dairy products.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 827 | PHOTOBACTERIUM BROTH (for cultivation and demonstration of Luminescence of photobacteria.) | 100 gm |
TM 542 | PIKE STREPTOCOCCAL BROTH BASE (for selective enrichment & cultivation of Streptococci from throat swabs and other clinical samples.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 543 | PIKOVSKAYA’S AGAR (for detection of phosphate solubilizing soil microorganisms.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 544 | PLATE COUNT AGAR (STANDARD PLATE AGAR) (for determination of plate counts of microorganisms in foods and water.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1709 | PLATE COUNT AGAR (VEG.) (STANDARD PLATE AGAR) (for determination of plate counts of microorganisms in foods and water.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 363 | PLATE COUNT AGAR (for determination of plate counts of microorganisms in milk & dairy products by pour plate method) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1710 | PLATE COUNT AGAR (VEG.) (for determination of plate counts of microorganisms in milk & dairy products by pour plate method) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 828 | PLATE COUNT AGAR (as per BIS) (for determination of microbial counts in milk and other dairy products by pour plate method.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 408 | PLATE COUNT AGAR (SPECIAL) (for estimation of microbial counts in raw milk and other dairy products.) | 500 gm |
TM 829 | PLATE COUNT AGAR W/ BCP (for enumeration of Lactobacilli in milk products.) | 500 gm |
TM 744 | PLESIOMONAS DIFFERENTIAL AGAR (INOSITOL BRILLIANT GREEN BILE AGAR) (for selective isolation of Plesiomonas shigelloides and Aeromonas species from foods.) | 500 gm |
TM 020 | POLYMYXIN BASE AGAR (ANTIBIOTIC ASSAY MEDIUM NO.9) (ANTIBIOTIC ASSAY MEDIUM-H) (as per USP/IP) (as a base layer medium for assaying the products containing Polymyxin-B.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 021 | POLYMYXIN SEED AGAR (ANTIBIOTIC ASSAY MEDIUM NO.10) (Seed layer medium for assay of Polymyxin-B, Carbenicillin, Colistin and Sulphomethate Sodium.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1587 | POLYMYXIN PYRUVATE EGG YOLK MANNITOL BROMOTHYMOL BLUE AGAR BASE (PEMBA) (for cultivation of Bacillus cereus.) | 500 gm |
TS 002 | EGG YOLK EMULSION (100 ml/vl) (Store below 8º C) | 5 vl |
TS 203 | PEMBA SUPPLEMENT (Store below 8º C) * 5 vl 650 | |
TM 830 | POLYSORBATE 80 AGAR (Double Pack) (Store below 8º C), (for cultivation of various microorganisms.) | 500 gm |
TM 344 | POTATO DEXTROSE AGAR (for isolation and enumeration of yeasts and molds from dairy and other food products.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 831 | POTATO DEXTROSE AGAR (as per USP) (for cultivation of yeasts and molds from dairy and other food products.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 832 | POTATO DEXTROSE AGAR W/ 3% AGAR , (for cultivation of yeasts and molds from dairy and other food products.) | 500 gm |
TM 384 | POTATO DEXTROSE AGAR W/ROSE BENGAL (for propagation of ascospores.) | 500 gm |
TM 331 | POTATO DEXTROSE BROTH (for cultivation and enumeration of yeasts and molds.) | 500 gm |
TM 1278 | POTATO DEXTROSE SUCROSE AGAR , (for cultivation and isolation of Zygosaccharomyces rouxii from chocolate syrup.) | 500 gm |
TM 263 | POTATO INFUSION AGAR (for isolation of Brucella species.) | 500 gm |
TM 264 | POTATO MALT AGAR (for cultivation and maintenance of smut fungi and other phytopathogenic fungi.) | 500 gm |
TM 834 | PRE ENRICHMENT BROTH BASE (for isolation and enrichment of Yersinia enterocolitica from foods.) | 500 gm |
TM 1590 | PRESTON AGAR BASE (as per ISO) (for selective isolation of thermotolerant Camphylobacter species.) | 500 gm |
TS 067 | CAMPHYLOBACTER SELECTIVE SUPPLEMENT IV (PRESTON) (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 835 | PRINGSHEIM’S MEDIUM (for cultivation of blue green bacteria.) | 100 gm |
TM 1591 | PROPIONIBACTER ISOLATION AGAR BASE, (for selective isolation of Propionibacteria.) | 500 gm |
TM 265 | PROTEOSE AGAR (for cultivation of Vibrio species from foods.) | 500 gm |
1509 | PROTEOSE PEPTONE (RICH IN PROTEOSES’ PEPTIDES) (tryptic digest animal tissue.) | 500 gm |
1523 | PROTEOSE PEPTONE (STD) TBL POWDER (culture media ingredient.) | 500 gm |
TM 266 | PSEUDOMONAS AGAR F (FOR FLUORESCEIN) (for detection of fluorescein production by Pseudomonas species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1711 | PSEUDOMONAS AGAR F (FOR FLUORESCEIN) (VEG.) (for detection of fluorescein production by Pseudomonas species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1279 | PSEUDOMONAS AGAR F (FOR FLUORESCEIN) (as per USP) (for detection of fluorescein production by Pseudomonas species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 267 | PSEUDOMONAS AGAR P (FOR PYOCYANIN) (for detection of Pyocyanin production by Pseudomonas species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1713 | PSEUDOMPNAS AGAR P (FOR PYOCYANIN) (VEG.) (for detection of Pyocyanin production by Pseudomonas species) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1280 | PSEUDOMONAS AGAR P (FOR PYOCYANIN) (as per USP) (for detection of pyocyanin production by Pseudomonas species.) | 100 gm |
TM 626 | PSEUDOMONAS AGAR BASE (for selective isolation of Pseudomonas species.) | 100 gm |
500 gm | ||
TS 075 | CETRINIX SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TS 077 | CFC SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 1811 | PSEUDOMONAS AGAR FOR DETECTION OF FLUORESCEIN (as per IP) (for detection of fluorescein production by Pseudomonas speces.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1812 | PSEUDOMONAS AGAR FOR DETECTION OF PYOCYANIN (as per IP) | 100 gm |
TM 641 | PSEUDOMONAS ASPARAGINE BROTH (as per APHA) (for presumptive determination of Pseudomonas aeruginosa from water.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1712 | PSEUDOMONAS BROTH F (FOR FLUORESCEIN) (for detection of fluorescien production by Pseudomonas species.) | 500 gm |
TM 1714 | PSEUDOMONAS BROTH P (FOR PYOCYANIN) (for detection of pyocyanin production by Pseudomonas species.) | 500 gm |
TM 268 | PSEUDOMONAS ISOLATION AGAR (for selective isolation and identification of Pseudomonas aeruginosa from clinical and non clinical samples.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1069 | PSEUDOMONAS SOLANACEARUM MEDIUM (for cultivation of Pseudomonas solanacearum.) | 500 gm |
TM 836 | PURPLE AGAR BASE (for identification of pure cultures of enteric and other microorganisms.) | 500 gm |
TM 837 | PURPLE BROTH BASE (for identification of pure cultures of enteric and other microorganisms.) | 500 gm |
TM 269 | R-2A AGAR (for heterotrophic plate count of treated potable water using longer incubation time.) | 500 gm |
TM 838 | R-3A AGAR (for subculturing of microorganisms recovered on less nutritive R-2A Agar from potable water.) | 500 gm |
TM 1592 | R2A BROTH (for cultivation and maintenance of heterotrophic bacteria from potable waters.) | 500 gm |
TM 1593 | R-3A BROTH (for cultivation and maintenance of heterotrophic bacteria from potable water.) | 500 gm |
TM 1594 | RS MEDIUM BASE (for isolation, cultivation and presumptive identification of Aeromonas hydrophila.) | 500 gm |
TM 516 | RWC MEDIUM (CULTURE MEDIUM FOR RWC) (as per BIS) (for determination of phenol coefficients of disinfectants using S. typhi.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 753 | RAKA RAY NO. 3 BROTH BASE (LACTIC ACID BACTERIA SELECTIVE BROTH BASE) (for selective isolation of lactic acid bacteria from brewery.) | 100 gm |
TS 069 | LACTIC SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 1201 | RAPID COLIFORM AGAR (Store below 8º C) (for detection and confirmation of E.coli and other coliforms on the basis enzyme substrate reaction from water by using chromogenic and fluorogenic substrates.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1202 | RAPID COLIFORM BROTH (Store below 8º C) (for detection and confirmation of E.coli and other coliforms on the basis enzyme substrate reaction from water by using chromogenic and fluorogenic substrates.) | 100 gm |
500 gm | ||
TMK 03 | RAPID COLIFORM KIT (Store below 8º C) (for rapid detection and confirmation of Escherichia coli and other coliforms from water on the basis of enzyme substrate reaction.) | 1 Kit |
TM 839 | RAPID ENTEROCOCCI AGAR (Store below 8º C) (for rapid and easy identification and differentiation of Enterococci from water.) | 100 gm |
500 gm | ||
TMK 04 | RAPID ENTEROCOCCI TEST KIT (for rapid and easy identification & differentiation of Enterococci from water.) | 1 Kit |
TM 124 | RAPID-SENSITIVITY TEST AGAR (for antimicrobial susceptibility test.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1466 | RAPID-SENSITIVITY TEST BROTH (for antimicrobial susceptibility test.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 270 | RAPPAPORT VASSILIADIS MEDIUM (for enrichment of Salmonellae based on its ability to multiply selectively at high osmotic pressure, low pH and at 43ºC, with modest nutritional requirements. | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1281 | RAPPAPORT VASSILIADIS MEDIUM (for selective enrichment of Salmonellae from food and environmental samples.) | 500 gm |
TM 1596 | RAPPAPORT VASSILIADIS SALMONELLA ENRICHMENT BROTH (as per USP) (for selective enrichment of Salmonella species under high osmotic conditions and low pH.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1597 | RAPPAPORT VASSILIADIS SALMONELLA ENRICHMENT BROTH (as per EP) (for selective enrichment of Salmonella species under conditions of high osmotic pressure & low pH.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1282 | RAPPAPORT VASSILIADIS SOYA BROTH (RVS BROTH) (for selective enrichment of Salmonellae from foods.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1070 | RAPPAPORT VASSILIADIS SOYABEAN MEAL BROTH (RVSM) (for enrichment and isolation of Salmonellae.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1595 | RAPPAPORT VASSILIADIS R10 MEDIUM (for selective enrichment of Salmonella from meat and dairy product and sewage water.) | 500 gm |
TM 1283 | RAZI’S MEDIUM (SEMISOLID REINFORCED CLOSTRIDIAL MEDIUM W/ASPARTATE) (for maintenance of Campylobacter species.) | 500 gm |
TM 577 | REINFORCED CLOSTRIDIAL AGAR (for cultivation and enumeration of Clostridia and other anaerobes.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 271 | REINFORCED CLOSTRIDIAL BROTH (for cultivation and enumeration of Clostridia and other anaerobes.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 840 | REINFORCED CLOSTRIDIAL BROTH W/O AGAR (for cultivation and enumeration of Clostridia when a semisolid medium is desired.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 841 | REINFORCED CLOSTRIDIAL BROTH (as per BP/EP) (for isolation and differentiation of Lactobacilli from food products.) | 500 gm |
TS 202 | SORBIC ACID SUPPLEMENT | 5 vl |
TM 1071 | RHAMNOSE ROTH (for demonstration of rhamnose fermentation by Listeria monocytogenes | 500 gm |
TM 385 | RHIZOBIUM MEDIUM (for cultivation and isolation of Rhizobium species.) | 500 gm |
TM 1599 | RICE EXTRACT AGAR | 500 gm |
1626 | RICE PEPTONE (BACTERIOLOGICAL GRADE) (vegetable culture media ingredient on which gram negative and gram positive bacteria and yeasts grow rapidly.) | 500 gm |
TM 1600 | RICE EXTRACT AGAR (for differentiation of yeasts by means of their typical chlamydospores and on the basis of micromorphological crIteria.) | 500 gm |
TM 1072 | RICHARD’S SYNTHETIC AGAR (for cultivation and isolation of fungi from soil samples.) | 500 gm |
TM 273 | RINGER SALT SOLUTION POWDER (an isotonic diluent for food products during microbiological testing.) | 100 gm |
TM 1480 | RIPPY CABELLI AGAR BASE (for isolation of Aeromonas hydrophila.) | 100 gm |
TS 171 | RIPPY CABELLI SUPPLEMENT (Store below 8° C) | 5 vl |
TM 702 | ROBINSON’S COOKED MEAT MEDIUM (R.C. MEDIUM) (for cultivation of aerobes and anaerobes and maintenance of stock cultures.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 842 | ROBINSON MEDIUM FOR ENDAMOEBA (DOUBLE PACK) (used as a substrate for growth of Amoeba by cultivating E.coli.) | 500 gm |
TM 274 | ROGOSA SL AGAR (Store below 8° C) (for selective cultivation of oral and faecal Lactobacilli.) | 500 gm |
TM 1073 | ROGOSA SL AGAR W/ 0.15% OXGALL (Store below 8ºC) (for selective isolation of bile tolerant Lactobacilli.) | 500 gm |
TM 275 | ROGOSA SL BROTH (Store below 8° C) (for selective cultivation of all Lactobacilli including oral and faecal Lactobacilli.) | 500 gm |
TM 276 | ROSE BENGAL AGAR BASE (for selective isolation and enumeration of yeasts and molds from environmental materials and foods.) | 500 gm |
TS 053 | CHLORAMPHENICOL SELECTIVE SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 277 | ROSE BENGAL CHLORAMPHENICOL AGAR (Store below 8º C) (for selective isolation and enumeration of yeasts and molds from environmental materials and foods.) | 100 gm |
500 gm | ||
TM 1601 | ROSE BENGAL AGAR W/ CHLORTETRACYCLINE (for selective isolation and enumeration of yeasts and molds.) | 500 gm |
TS 138 | CHLORTETRACYCLINE SELECTIVE SUPPLEMENT (Store below 8° C) | 5 vl |
TM 986 | RUSSELL DOUBLE SUGAR AGAR (DOUBLE SUGAR AGAR, RUSSELL) (for differentiation of gram negative enteric bacilli on the basis of their ability to ferment dextrose and lactose with or without gas.) | 500 gm |
TM 1074 | SA AGAR BASE (as per APHA) (for isolation, cultivation and differentiation of Aeromonas hydrophila from foods by starch hydrolysis.) | 500 gm |
TS 097 | AMPICILLIN SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 563 | SABHI AGAR BASE (for cultivation and isolation of dermatophytes and other pathogenic fungi.) | 500 gm |
TS 053 | CHLORAMPHENICOL SELECTIVE SUPPLEMENT (Store below 8º C) | 5 vl |
TM 280 | SBG ENRICHMENT BROTH (for selective enrichment of Salmonellae from clinical samples.) | 100 gm |
TM 1075 | SCHWARZ DIFFERENTIAL MEDIUM (for differentiation of brewing yeasts from wild yeasts in industry.) | 500 gm |
Tìm kiếm nâng cao